3CX per gebruiker PPU of licentie bestellen

3CX bundel of licentie bestellen

Ga daarvoor naar partner > klanten > en klik op orders icoon bij je “klantnaam” kantoor > nieuwe order toevoegen.

Als je een telefoonnummer erbij besteld, kan je ook direct de 3CX* gebruiken…

3CX PBX

klik op het icoon orders achter de betreffende klant, nieuwe order en kies PBX

Kies 3CX Bundel.

De 3CX Bundel bestaat uit een VPS die voldoet aan de hardware specificaties zoals deze door 3CX aanbevolen worden, een uniek IP adres, een gecertificeerde SIP Trunk en een 3CX licentie voor de duur van 1 jaar.

Door middel van de SMART Wizard kan eenvoudig gekozen worden voor de juiste bundel. Liever zelf de bundel kiezen? Dat kan ook! Klik onder de SMART Wizard op de knop "Laat mij zelf kiezen" en er verschijnt een overzicht van alle bundels.

Facturatie vind plaats op maandbasis op het totaal bedrag van de bundel en niet per gebruiker. Voor het gebruik van een andere SIP trunk voor uitgaand verkeer zal 10,- Euro per kanaal per maand in rekening worden gebracht

Vul bij kies het aantal verwachte gebruikers een getal in

Je hebt dus al een VPS + IP + DNS + trunk + 3CX standard 8c licentie voor € 10, - inkoop per maand. Daar kan je zo 12 gebruikers (of meer) in aanmaken. De restrictie is de 8SC, dat zijn 8 gelijktijdige gesprekken van de 3CX licentie)

Je kan ook zelf een keuze maken (laat mij kiezen). Bij het aantal extensies houden we  bij het advies rekening met een overboeking van 0.33  tov het aantal gelijktijdige gesprekken (rc) in de licentie (3CX hanteert 0.25).

Na het toevoegen aan de winkelwagen kan je of een telefoonnummer erbij bestellen of een portering. na het uitchecken van de order heb je de order geplaatst.

VPS

0,5 XS Small

1 Small

2 Medium

3 Large

4 Enterprise

Extensions
(up to)

1 cpu
2GB
30GB disk

1 cpu
2GB
30GB disk

1 cpu
4GB
60GB disk

2 cpu
8GB
100GB disk

2 cpu
16GB
500GB disk