3CX Free Edition – Upgrade vóór 1 Augustus

Deadline verplaatst voor 3CX V18 Free om te upgraden naar V20

Gebruikers van 4SC Free en NFR die nog steeds 3CX op V18 draaien, hebben nu tot 31 juli de tijd om te upgraden naar V20. Dit is een verlenging van een maand vanaf de vorige deadline van 30 juni.

Als u uw free key niet op tijd upgrade, zal uw key vanaf 1 augustus 2024 slechts 1 simultane call ondersteunen. Als u niet wilt upgraden naar V20, kunt u uw licentie upgraden naar een commerciële PRO-editie.

Herinnering – Geen Updates Meer voor V18

We zullen na juli 2024 geen verdere Debian 10 beveiligingsupdates meer publiceren. Zorg ervoor dat u achter een firewall zit en houd uw installatie in de gaten.

• Android PUSH stopt eind 2024
  • Apple PUSH stop april 2025
  • Er zijn geen plannen voor verdere updates voor V18

Upgraden naar V20 Checklist en FAQ