3CX STUN provisioning V20

3CX STUN provisioning bij V20

3CX adviseert al sinds 2020 geen gebruik meer te maken van STUN  provisioning. Maar mocht je STUN toch willen blijven gebruiken in 3CX V20 dan kan dat gewoon (hier wordt geen support op gegeven)

Er is 1 maar.... na de upgrade zie je de toestellen niet meer als beheerder, maar ze werken wel. Wil je de toestellen weer zichtbaar hebben dan dien je ze weer toe te voegen.

Advies is een routerphone te gebruiken, deze beschikt over een ingebouwde SBC. https://www.3cx.com/sip-phones/