3CX Tiptel configureren

3CX - Tiptel configureren

Met de volgende instellingen is het mogelijk om de tiptel toestellen te registreren op de 3CX;

Allereerst moet er een instelling gewijzigd worden in 3CX, ga naar de Extensions en klik op de desbetreffende extensie. Ga naar Options > en vink Disallow use of extension outside the LAN UIT!

Log vervolgens in op de Tiptel toestel.

Ga vervolgens naar Account en vul de volgende gegevens in:

Register Name: extensie nummer

User Name: extensie nummer

Password: extensie wachtwoord

Sipserver: pbx123456.fluxcloud.eu (uw weblink van de 3CX, zonder 'https' en/of '/' tekens)

Port: Port is terug te vinden in de 3CX bij Settings > Networktabblad Ports. Neem het poortnummer over bij SIP port used by PBX