3CX UPDATE V18.0.8

Recentelijk heeft 3CX een software-update uitgebracht naar versie 18.0.8, wat samenviel met de vervanging van het certificaat van de 3CX-activeringsserver door een nieuw certificaat. Dit heeft echter gevolgen voor oudere versies van de 3CX-software (18.0.7 en lager), die niet langer in staat zullen zijn om de licentie te verifiëren via deze server.

Voordat je deze nieuwe release uitrolt, willen we benadrukken hoe belangrijk het is om de functionaliteiten grondig te testen op eventuele wijzigingen. Wanneer één van onderstaande aandachtspunten bij jullie van toepassing is, neem dan direct contact met ons op:
  1. Werking van headsets (o.a. aannemen en ophangen met knopje aan het oor)
  2. UI wijzigingen 3CX softphone en webclient (o.a. automatische update)
  3. Bridges tussen centrale welke een IP gebruiken om presence te synchroniseren

Wij raden je sterk aan om de 3CX release notes te raadplegen voordat je de update uitvoert. Je kunt de release notes van 3CX vinden op de volgende locaties: