blokkades Odido @Work sim om buiten bundel kosten te voorkomen

Welke blokkades zijn er mogelijk op een Odido @Work sim om buiten bundel kosten te voorkomen

Bij Odido @Work heeft een klant sowieso niet snel kans op hoge buiten bundel kosten. Alleen in app aankopen, bellen naar 09xx nummers, bellen & data verbruik in het buitenland kunnen leiden tot extra kosten.

Op aanvraag kunnen wij een blokkade zetten op onderstaande zaken:

Toevoegen/verwijderen blokkades

Selecteer minstens één blokkade:

Gesprek
Blokkade bellen en gebeld worden in het buitenland

Blokkade internationale gesprekken

Blokkade uitgaande int. gesprekken behalve naar Nederland

Blokkade int. gesprekken in het buitenland behalve naar Nederland

Blokkade alle uitgaande gesprekken in het buitenland incl. naar Nederland

Blokkade int. gesprekken behalve naar de Benelux

Blokkade int. gesprekken & servicenummers

Blokkade service nummers

Blokkade 0906-0909 servicenummers

Blokkade alle uitgaande gesprekken

Blokkade videotelefonie

Blokkade inkomende gesprekken in het buitenland

Blokkade alle inkomende gesprekken

Blokkade gesprekken naar het buitenland & naar 0906-0909 servicenummers
SMS versturen
Blokkade SMS verzenden

Blokkade SMS ontvangen

Blokkade SMS verzenden en ontvangen
Internet/Data
Blokkade datagebruik in het buitenland

Blokkade datagebruik

Datavrije Muziek
Aankopen bij derde partijen
Blokkade betaalde contentdiensten

Blokkade Appstore aankopen via T-Mobile factuur

Blokkade online betalingen derde partijen via T-Mobile factuur