Cloud Distributie portal Flux onder eigen domeinnaam

Je kan ons Cloud Distributie portal ook volledig onder eigen naam gebruiken. Je klanten loggen dan in via je eigen URL, bijvoorbeeld portal.resellernaam.nl.

De kosten voor een SSL-certificaat zijn EUR 99,- per jaar ex BTW, dit certificaat is inbegrepen in het Premium abonnement. Dat is voor het PKIoverheid certificaat. Je dient 2 DNS A-records (round robin DNS) aan te maken en verwijzen naar 91.212.215.8 en 91.236.192.8 op het gewenste subdomein. Zonder dat certificaat krijg je een SSL error maar kun je er wel gebruik van maken.

Laat ons even weten welke URL je gaat gebruiken en dan laat ik support het certificaat traject starten. In onze portal dien je dan via partner > instellingen de logoś en de URLś aan te passen.