Destiny Cloud vs. Hosted by 3CX

In september '20 heeft 3CX een eigen hostingdienst gelanceerd. Belangrijk om te weten dat er echter verschillen zitten in beide diensten! De Hosted by 3CX is namelijk niet full-option. Hoogste tijd om beide cloudoplossingen naast elkaar te zetten:

• Toestellen kunnen bij 3CX enkel met een SBC worden aangesloten,
• OS beheer wilt Destiny in 2021 ook hebben,
• De gratis hosting bij 3CX is voor het eerste jaar. De prijzen vanaf het 2e jaar bedragen € 200 per jaar (8sc) exclusief trunk.