Dstny UCaaS eigen voicemail inspreken

Dstny UCaaS eigen voicemail inspreken of afluisteren

Als admin kan je in de Service Management Portal (SMP) aangeven dat een gebruiker zijn eigen voicemail welkoms boodschap kan inspreken. Vink hiervoor aan Allow users to record personal greeting message

Onderin kan je nu het nummer bepalen wat de gebruikers kunnen bellen om de welkomstboodschap te kunnen wijzigen of voicemail af te luisteren. In dit voorbeeld is het nummer 909.