Dstny UCaaS handleiding

DiD nummers koppelen aan UCaaS trunk

Stap 1 is het koppelen van nummers aan de UCaaS trunk. Ga daarvoor naar Partner > klanten en klik achter de betreffende klant op het icoon DiDs.
Hier kan je nummers selecteren en toewijzen aan de UCaaS trunk

Inloggen in de Service Management Portal (SMP)

Als je nu gaat inloggen in de SMP via portal.dstny.nl kan je rechtsboven de centrale kiezen die je wilt gaan inrichten (hieronder voorbeeld van Clouddis)

Het makkelijkste is om eerst de ACD aan te maken en hier het externe nummer aan te koppelen.
Vervolgens ga je in de PBX naar organization setup -> settings.

Hier kun je een switchboardnumber kiezen. Als je deze heb ingevuld, kun je de 1e user aanmaken met een verkort nummer.

In de bijlage kan je de Dstny UCaas Training/handleiding vinden. (Lab UCaaS)