Flux facturatie abonnementen toevoegen bij klanten

Flux facturatie; Abonnementen toevoegen bij klanten

Binnen Flux heb je de mogelijkheid om zelf abonnementen bij klanten toe te voegen. Deze abonnementen komen dan op de maandelijkse kostenoverzichten en/of facturen van de klant.

Ga hiervoor naar Partner > klanten en klik achter de betreffende klant op het icoon Abonnementen.

Je ziet daar het overzicht van alle lopende abonnementen van de klant. Klik hier op de button Custom Subscription Toevoegen

Vul dan alle velden in, hieronder een voorbeeld voor de Xelion 8 gebruikers

Na het opslaan staat het abonnement in de lijst en zie je dat deze actief is. Het abonnement wordt nu meegenomen in de maandelijkse facturatie.