handleiding Vast Mobiel

Sim kaarten na maart 2021; Handleiding Vast Mobiel VaMo instellingen

Bij het maken van deze handleiding hebben wij het doel voor ogen gehad dat je na het lezen ervan snel door hebt hoe Cloud Mobiel in Flux kan worden besteld en geconfigureerd zodat je optimaal gebruik kunt maken van de dienst zoals wij je deze aanbieden.

Deze nieuwe FMU functionaliteit wordt geleverd op alle nieuwe kaarten vanaf 7 maart 2021.
Belangrijke voorwaarde is dat er op het klantaccount in Flux niet reeds SIM kaarten aanwezig zijn. ( Als je daar vandaag een nieuwe extra SIM kaart op besteld dan zal deze landen op de oude VaMo omgeving

De handleidingen zijn zo opgesteld dat deze je stap voor stap begeleiden in zowel het bestellen van je Mobiel diensten als in het configureren ervan. Als je al bekend bent met Flux dan is deze inleiding en handleiding te gebruiken als naslagwerk maar vooral ook om nieuwe nog niet ontdekte mogelijkheden van Flux te ontdekken.

In de bijlage kan je  de handleiding voor Cloud Mobiel 2.0.