Integreer CRM met 3CX en Dstny UCaaS

Meer dan 60 bestaande integraties!

Integreer CRM met 3CX en UCaaS

Door gebruik te maken van het innovatieve platform VoipCube kunnen wij het CRM- of ERP-pakket van jouw klanten (afhankelijk van het pakket) naadloos koppelen met 3CX of de Dstny UCaaS telefonieomgeving. Met deze integratiemogelijkheden worden bijvoorbeeld bij binnenkomende gesprekken direct de juiste naam, nummers en klantgegevens getoond vanuit het CRM- of ERP-pakket. Met deze functionaliteit kan je gepersonaliseerd de telefoon opnemen en is het zoeken naar de juiste klantgegevens verleden tijd. Klanttevredenheid neemt aanzienlijk toe zonder extra inspanning! Benieuwd naar welke CRM- of ERP-pakketten wij kunnen integreren?

uitgaande beller-ID wijzigen?

CRM integraties

Gebruik de bestaande integraties van VoipCube om verbinding te maken met meer dan 60 CRM en ERP leveranciers of gebruik de krachtige workflow-editor om uw eigen aangepaste integraties te bouwen. Of met de nummerweergave extensie kunnen uw klanten snel hun uitgaande nummerweergave wijzigen met slechts een enkele klik.