ISRA check uitvoeren

ISRA check uitvoeren in Flux

klik op het icoon orders achter de betreffende klant (Partner > klanten), nieuwe order en kies Internet Connections

Klik op het tabblad ISRA check en vul de postcode en het huisnummer in

• Partners kunnen zelfstandig een ISRA check uitvoeren voor het bestellen van een KPN-, DSL- of FttH verbinding.
  • De ISRA check is enkel van toepassing op DSL- en FttH verbindingen van KPN.
  • De ISRA check controleert automatisch beschikbaarheid van zowel FttH als DSL. De resultaten worden in één overzicht getoond.
  • De situatie op locatie wordt weergegeven. Zodoende kan de Partner direct een passende verbinding bestellen welke overeenkomt met de beschikbaarheid op de gewenste locatie van de klant. Zo vergroot de Partner de tevredenheid van de eindklant.
  • Je krijgt een overzicht wat de mogelijkheden zijn op locatie.