Klant prijzen wijzigen van de 3CX bundel

In FLUX kun je ook per klant je eigen 3CX bundel verkoopprijzen hanteren.

De prijzen kun je aanpassen bij het bewerken van de bundel op de klantenkaart Partner > klanten > klik op naam klant > Diensten > 3CX bundel > vergrootglas

Let op: de eenmalige kosten kun je aanpassen totdat de eerste facturatie ronde gelopen heeft. Hierna kun je deze niet meer aanpassen aangezien de eenmalige kosten toch al gefactureerd zijn.