T-Mobile White label leveren

Odido Hello Business Op Maat bestellen in Flux

Wil je een White label Wholesale abonnement bestellen? Dan heb je eerst simkaarten nodig om te kunnen bestellen. Neem contact met ons op, dan sturen wij de simkaarten op.

Er zijn 4 verschillende simkaarten beschikbaar, Esims kunnen ook via de mail geleverd worden:
  1. - Fysieke voice/data sim of Esim
  2. - Fysieke data sim of Esim

Heb je de simkaarten in huis? Maak dan de klant aan in Flux en bestel daarna via Partner > klanten > icoon orders achter de betreffende klant > nieuwe order > Odido Business Wholesale

En selecteer de bundel die je wilt leveren. In Flux zie je alleen de eindgebruikersprijzen. De prijs in Flux wordt via de API-rechtstreeks opgevraagd bij Odido, de prijzen in Flux zijn dan ook leidend. (een volledige werkinstructie voor de ordening van Odido mobiel in FLUX kan je in de bijlage vinden)

- Kies hierna de Add-ons zoals bijvoorbeeld de MB verdeler. (https://www.odido.nl/zakelijk/mb-verdeler)
- Kies nieuw nummer als het gaat om een nieuwe klant, kies voor nummerbehoud om een nummer te verhuizen/porteren
- voeg nu de simkaarten toe

Achterop de simkaart staan 3 barcodes, die kan je scannen met bijvoorbeeld de Scandit app

- de onderste barcode is de ICCID code (891..........)
- de middelste barcode is het MSISDN nummer (06... of 3191...)