Data only sim

Nieuw Data only sim

Met je mobiel probleemloos streamen, webmeetencloudwerken en datasyncen via ons snelle mobiele netwerk! Wel zo handig en zeker zo veilig. Met de nieuwe Data Only Sim maak je geen overbodige kosten meer voor belminuten en sms, en dat voor de laagste prijs in de markt (prijsonderzoek december 2020).

Maandelijks bijstellen
Om maximale flexibiliteit te bieden kun je Data Only abonnementen afsluiten met een looptijd van één maand. Elk abonnement is dus maandelijks opzegbaar en daarnaast kun je het abonnement maandelijks omhoog of omlaag bijstellen (wijzigingen gaan in op de 1ste van de nieuwe maand). Ideaal voor drukke periodes of vakanties!

Altijd online, in Nederland en de EU
Met een Data Only abonnement ben je altijd online, overal in Nederland en binnen de EU. In sommige gevallen kunnen er extra kosten in rekening worden gebracht.

Abonnementenoverzicht
Wij bieden de volgende Data Only abonnementen aan:

• Data Only 1 GB
  • Data Only 5 GB
  • Data Only 10 GB
Je vindt de Data Only abonnementen vanaf maandag 18 januari in je Flux-account, bekijk je prijzen en bepaal je eigen verkoopprijs.