Q1 2021 Connectivity promoties Eurofiber en Ziggo

Dit kwartaal hebben we de volgende promoties op connectivity:

Eurofiber
De introductie van een nieuwe e-zone ter ere van het 20-jarig bestaan van Eurofiber was een succes waardoor Eurofiber heeft besloten deze e-zone definitief op te nemen in het assortiment.

Daarnaast gelden de volgende promoties t/m 31 maart 2021:
  • Eenmalige aansluitkosten van € 250,- voor zowel onnet–, als nearnet–verbindingen op contracten van 12 en 36 maanden;
  • Geen maandelijkse toeslag op B-zone locaties (B=A).
Ziggo
Voor Ziggo gelden de volgende promoties t/m 31 maart 2021:

• Eenmalige aansluitkosten van € 250,- voor onnet-verbindingen op contracten van 12 maanden;
  • Eenmalige aansluitkosten van € 250,- voor zowel onnet-, als nearnet-verbindingen (100m/250m graven) op contracten van 36 maanden.