3cx microsoft teams

Veelgestelde vragen over de 3CX MS Teams-integratieconfiguratie

Na de release van versie 18 was een van de populairste toevoegingen de 3CX Microsoft Teams-telefoon systeemintegratie.

Omdat dit een nieuwe functionaliteit is voor 3CX, zijn er veel elementen waarmee rekening moet worden gehouden bij de implementatie. Om u te helpen het proces te vergemakkelijken, hebben we deze handige FAQ-gids gemaakt om u te helpen bij het opsplitsen van enkele van de vragen die u kunt stellen en de obstakels waarmee u te maken kunt krijgen tijdens het implementeren van de integratie.

We raden aan om de integratiehandleiding voor de Teams-configuratie te lezen voordat u implementeert, om een ​​beter idee te krijgen van wat u onderweg kunt verwachten. De veelgestelde vragen behandelen onderwerpen, waaronder:

Wat zijn de licentievereisten en het oplossen van licentieproblemen?
  1. Te verwachten tijdschema's voor configuratie
  2. Informatie over de gebruikte poorten
  3. Vereisten voor SSL-certificaten
  4. Problemen oplossen en verschillende andere valkuilen om op te letten.
Andere bronnen
Als je het hebt gemist, hebben we een 3-delige videoconfiguratiegids gemaakt om je te helpen bij de implementatie. Klik hier voor deel 1 waarmee u uw Microsoft 365-account aan 3CX kunt koppelen.

Vergeet bovendien niet naar ons community forum te gaan om te zien wat andere 3CX'ers ​​ervaren.