Xelion 8 - licenties aan- en uitzetten

Als je Xelion licenties wilt aanpassen, dan doe je dat in de tenant. Ofwel als je een gebruikerslicentie uitvinkt dan wordt deze niet meer gefactureerd.

Aan gebruikers kunnen licenties zijn gekoppeld. Dergelijke licenties kunnen gebruikers het recht geven bepaalde Xelion modulen te gebruiken. De licenties kunnen worden bekeken in de Licenties tab van een Persoon of in de Licenties tab van een Gebruiker (Start->Beheer->Gebruikers). In de kolom Licentie is aangegeven welke licenties beschikbaar zijn. In de kolom Gebruik licentie wordt aangegeven welke licenties door de gebruiker in gebruik zijn.