Xelion - doorverbinden vanaf de IOS app

Vanaf Xelion versie 6.17 kunt u doorverbinden vanaf de IOS app. Hieronder vindt u een korte werkinstructie, een (downloadbare) handleiding en een instructiefilmpje

Korte werkinstructie

1. Open tijdens het 1e gesprek de Xelion6 app
  2. Selecteer de gewenste contactpersoon om gesprek 1 mee door te verbinden
  3. Selecteer het telefoonnummer van deze contactpersoon waarna uw Xelion6 app dit
    nummer zal bellen
  4. Open de Xelion6 app op uw telefoon, er verschijnt een popup met de 2 actieve gesprekken, klik op transfer
  5. De gesprekken worden direct met elkaar doorverbonden