Xelion SIP ALG Detectie

SIP ALG bestaat meestal op routers, modems of in zeldzamere gevallen in een beheerde switch of, nog zeldzamer op tussenliggende componenten. Download het SIP-ALG-Detectie bestand (rar file met een .exe erin) dat een SIP ALG aanwezigheidstest kan uitvoeren in het netwerken. Na het downloaden, open de file, accepteer het firewall verzoek en de detectie start automatisch.

Indien het resultaat FALSE is, dan is er geen SIP ALG gedetecteerd in het netwerk. Indien het resultaat TRUE is, dan is er SIP ALG in het netwerk gedetecteerden dient deze uitgezet te worden.

Download de file hier.