Xelion Softphone: Je softphone leren kennen

Softphone: Je softphone leren kennen

De softphone bestaat uit enkele hoofdonderdelen. Hieronder een korte uitleg

De Xelion 6 softphone bestaat uit een aantal hoofdonderdelen die we hieronder zullen benoemen.

1. Gebruikers informatie en status
    Hier zie je je eigen naam, kun je een profielfoto instellen, je persoonlijke status aanpassen, je beschikbaarheid aangeven, je persoonlijke telefoonaansluiting doorschakelen en eventueel twinnen met een bureautelefoon activeren.
  2. Xelion tabs
    Hier zie je je gemiste oproepen, voicemails, presentielijsten, gesprekken overzicht en wallboards, de communicatie van vandaag, lijsten, synchronisatie en geagendeerde zaken.
  3. De gepatenteerde startbar
    Dit is het hart van de Xelion 6 softphone en hiervandaan start je de meeste acties: bellen, adresboek, lijsten, chats, SMS’en, agenda, Queries en Rapportages (mits de juiste licenties geactiveerd zijn)
  4. Werkblad
    Dit is het werkblad van de Xelion 6 softphone. Hier kun je contacten bekijken, je agenda inzien, instellingen wijzigen, communicatie bekijken en nog veel meer.
  5. Favorieten
    Hier kun je collega’s of groepen definiëren die je het meest gebruikt, dit zijn dus snelkoppelingen voor communicatie. LET OP: de favorieten, zie je alleen maar als je venster waar je Xelion in draait, voldoende groot is.