Dstny UCaaS een IP Toestel aanmelden provisionen

Dstny Ucaas ondersteunt momenteel SNOM en Yealink toestellen, deze merken hebben beide een RPS-service waar de toestellen zich aanmelden en vervolgens worden verwezen naar het Dstny Ucaas platform op basis van het MAC adres.

2. Voer het “MAC adres” in van het toestel

Na het invoeren van het MAC adres, klik op “Save”.

3.   Herstart nu het toestel door het even van de stroom te halen.

Zodra het toestel herstart is, is deze vindbaar in het tabblad “Free devices”.

4.  Klik op de drie verticale punten aan de rechterzijde en klik op “Assign user to device”.

5.  Selecteer in het drop-down menu een van de zojuist aangemaakte users.

Klik op “Save”. Het toestel gaat nu rebooten en zal de provisioning afronden. Na de herstart kan het toestel gebruikt worden en zal deze zichtbaar zijn onder “Registered devices”.