FttH uitleg betekenis van de NLS typen HBOR, IO_O en NO_H

De betekenis van de NLS typen bij het doen van een ISRA check:

HBOR - Haalbaarheidsonderzoek veroorzaakt door Opleverstatus of RedenNA:
De aansluiting heeft een Opleverstatus of RedenNA die niet orderbaar is. Middels een Haalbaarheidsonderzoek kan gekeken worden of er alsnog geleverd kan worden.

IO_O - Langdurige obstructie:
De aansluiting heeft een langdurige obstructie. De aannemer zal proberen binnen het bouwproject de obstructie te verhelpen en weer in te plannen. De aannemer zal KPN doorgeven wanneer de obstructie is opgelost zodat de NLS status gewijzigd wordt.

NO_H - Niet orderbaar - Haalbaarheidsonderzoek:
Er is geen aansluiting aanwezig of gepland voor de betreffende woning. Middels een haalbaarheidsonderzoek kan een aanvraag gedaan worden om alsnog een aansluiting te realiseren.