internetverbindingen bestellen

internetverbindingen bestellen in Flux ADSL VDSL BVDSL FttH FttB

Internetverbindingen in Flux

klik op het icoon orders achter de betreffende klant (Partner > klanten), nieuwe order en kies Internet Connections

Vul de adresgegevens van de klant in

Selecteer een verbinding, we hebben de keuze uit ADSL2+, BVVDSL2, VVDSL2, FttH, Glasvezel of Radio van KPN, Tele2 en Ziggo. Aan de linkerkant kan je sorteren op contractduur, snelheid, leverancier of verbindingstype.

Kies bijvoorbeeld VDSL:

Kies de het verbindingspunt en of het een migratie (verhuizing). De juiste verbindingspunten en Service ID´s kan je vinden via een ISRA check

Kies eventueel testen en labelen (KPN komt langs om het juiste aansluitpunt te labelen). Ook kan je kiezen voor een Service Level Agreement, klik op de i voor informatie hierover.

Vul daarna de contactpersonen in en eventueel de PPPoE inlognaam en ww bij een migratie.

Na de samenvatting kan je order plaatsen door deze toe te voegen aan de winkelwagen: