3CX - Aanpassen gesloten boodschap (antwoordapparaat, voicemail)

3CX - Aanpassen gesloten boodschap (antwoordapparaat, voicemail)

1. Aanpassen Digital Receptionist (zonder inspreek mogelijkheid)

Log in op de management console (https://pbxXXXXXX.fluxcloud.eu:5001).

Ga aan de linkerkant naar Digital Receptionist en kies de extensie waarvan je het bandje wil aanpassen.

Er zijn hierin 2 mogelijkheden:

- Het bestand zelf uploaden (.WAV, 8kHz, mono)

- Het bestand opnemen vanaf de telefoon

Wanneer je het nieuwe bericht telefonisch wil inspreken, klik je aan de rechterkant op Record. Het volgende scherm verschijnt. Hier vul je de naam van het fragment in, .wav aan het einde én selecteer je het extensienummer/toestel waar je vanaf gaat opnemen.

Wanneer je op OK klikt, gaat het desbetreffende toestel rinkelen. Volg de stappen in het menu. Zodra het fragment is ingesproken en opgeslagen, staat deze online op de portal.

2. Aanpassen voicemail (met inspreek mogelijkheid)

Log in op de management console (https://pbxXXXXXX.fluxcloud.eu:5001). .

Ga naar Extensions en kies de juiste gebruiker waarvan je de voicemail wil aanpassen. Klik vervolgens op Edit.

Er zijn hierin ook 2 mogelijkheden:

- Het bestand zelf uploaden (.WAV, 8kHz, mono)

- Het bestand opnemen vanaf de telefoon

Wanneer je het nieuwe bericht telefonisch wil inspreken, klik je aan de rechterkant op Record. Het volgende scherm verschijnt. Hier vul je de naam van het fragment in, .wav aan het einde én selecteer je het extensienummer/toestel waar je vanaf gaat opnemen.

Wanneer je op OK klikt, gaat het desbetreffende toestel rinkelen. Volg de stappen in het menu. Zodra het fragment is ingesproken en opgeslagen, staat deze online op de portal en is deze te gebruiken.