3CX V16 outbound rule strip plus werkt niet

Bij 3CX kan je bij de outbound rules nummers (digits) strippen. Zo kan je van 06415615.. 316415615.. maken.

In versie 16 werkt het strippen van een + echter niet meer. Hier krijgen we al meer klachten over (het +-je) in V16 en is gemeld aan 3CX. Wat werkt is het volgende:

Bij settings Process E164 Numbers uitzetten (en bovenin op ok drukken)

Dan kan je bellen naar +31... 0031... 06.. enz zonder digits te strippen e.d.