Xelion V7u4p2 iOS app of toestellen gaan na een tijdje niet meer over.

Xelion V7u4p2 iOS app of toestellen gaan na een tijdje niet meer over.

Oplossing iOS App

bij de SIP opties van de toestellen de optie: qualify=yes kan worden meegegeven, dit zou de SIP registratie actief moeten houden.

Oplossing toestellen (o.a. Grandstream):

Aan toestellen het volgende toevoegen en daarna de toestellen herstarten:

Beheer - Toestellen - grandstream - extra SIP opties - qualify=yes toevoegen